resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 13698
    görüyorum ki herkes kendisi hakkında bişeyler söylüyor. ben de fikirlerimi belirteyim bari..
    1. performansı düşmüş olabilir doğru. ama nasıl düşmesinki? takım ligden kopmuş, taraftar yönetimi protesto ediyo, teknik manada bruma ve podolski dışında anlaşabildiği oyuncu yok, yaş 33 e geldi tabi fizik gücü de düştü. bi miktar performansı da düştü doğrudur. fakat hala bu takımın en değerli oyuncusudur muslerayla beraber.
    2. fenerbahçenin kurtarıcı diye getirdiği dick advocaat ın hollanda milli takımında hala oynattığı ve verim aldığı ve kendisi hakkında çok olumlu demeçler verdiği de bir başka gerçektir.
    3. yaş 33 fiziksel düşüş var doğru, ama hala iş görebilecek bi sneijder var. etrafında onun fiziksel düşüşünün arkadaşları tarafından desteklenmesi veya açığının kapatılması durumunda dinamik bi takımda asist kralı olur.
    4. bugün gitsin fizik gücü yüksek fakat yaratıcılık sorunu yaşayan bi takımın 11. oyuncusu olsun, kilit pasları ve oyun zekasıyla çok iş yapar.
    5. evet maaşı yıllık maliyeti çok yüksek. yılda 5 milyon kazandığını varsaysak, herşey dahil 2.50-3.00 milyon euro alsaydı kimsenin gıkı çıkamazdı.
    6. peki burdan soruyorum.. bu adamın fazladan aldığı para 2.50 milyon euro ise eğer, bu haliyle bile verdikleri çok daha fazlası değil midir? semih, tolga, cavanda, sabri, serdar aziz, yedek kaleci cenk, selçuk....daha da sayarım..totalde bu sene takıma ne vermişler? sneijder ne vermiş? bu seneki 4.lükte bile payı büyüktür.ki iyi bi takımda çok daha fazla katkı verir.
    7. yani sorun paraysa sokağa atılıp hiç bi karşılık alınmayan oyuncuları eleştirmeyi veya göndermeyi yeğlerim. sneijder bu sıralamada en sonlarda gelir. ona gelene kadar çok adam var. tek bi kişiyi günah keçisi ilan etmek türk toplumunun bulaşıcı hastalığıdır zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın