resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 13692
    hollanda milli takımı'nın kaptanı ve en fazla forma giyen futbolcusu, dünyaca ünlü 10 numara.

    uzaktan kumandalı yorumcu tayfası tarafından tam da transfer sezonu açılmışken "belki bir umut yollarız" diye şöyle böyle diyerek ısrarla gündeme getirilmektedir.

    aynı yorumcu tayfası sevimli hayalet casperımız 'the yan pas geri pas' selçuk inan hakkında tek kelime etmez.
    adam 3 sezondur top oynamıyor, sahada geziniyor, birçok maçı tek olumlu hareket yapmadan tamamlıyor ve objektif yorum yapması gereken bu tayfa tek kelime etmeyip en azından mücadele etmeye çalışan, dikine oynayan, takım pozisyona girerse muhakkak ya başlatan ya bitiren oyuncu olan sneijder'e şöyle böyle diyor. volkan ayısına sağlı sollu sapladığı füzelerin acısı ne koymuş arkadaş! vay amına koyim biz unuttuk bunların acısı halen dinmedi!

    sözlükte sabah akşam bu yorumcuların ağzına bakıp bunların goygoyuna kapılan bir grup var. hani hayatı boyunca vasat takımlarda oynamış, bir türlü istenilen çıkışı yapamamış adamları fm profiline bakıp buraya "çoq iyi adam yeaa potansiyelli wondırkid" diye yazıyorsunuz ya, işte o adamların hayatları boyunca ulaşamayacakları başarıları görmüş bir adam sneijder ve galatasaray forması giyiyor.

    türk spor medyasındaki yorumcuların içinde başta galatasaraylı geçinenler olmak üzere kimin galatasaray lehine bir yorum yaptığını, bir iki kelam ettiğini gördünüz. gözünüzün önünde duran selçuk inan örneğinden yola çıkın. muslera'yı bile bir ara harcamak istediler hatırlamıyor musunuz?

    birisi konuştuğunda asıl amacını anlamaya çalışın, sikim hıyar diyene bir avuç tuzla koşmayın, biraz aklınızı kullanın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın