resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 13676
    gitme vakti coktan gelmistir. once bazi arkadaslar sunu kafasina soksun; bu oyuncumuzun sozlesmesinin son senesi. en kotu 5 ' e satmak varken seneye bedava bir sekilde elimizden cikacak. ayrica sunu da dusunun; bir sene daha formunu kaybetmis sadece kendini sola atip sut arayan, yapacagi isler iyice kisitlanmis bir sneijder' i satip bir stoper daha mi almak yoksa bir sene daha takimda kalip bedavaya gitmesine goz yummak ?
    ayrica sunu da beirtmek istiyorum ki butun herkes komplo kuruyor dusuncesinden de vazgecin. bir spor yazari sneijder' in kotu sezon gecirdigini dahi soylese hemen altinda baska seyler ariyorsunuz. yahu sizinle ayni fikirde olmayan herkesi neden yaftaliyorsunuz? " aa bak bu da sneijder gitmeli diyorr aaa bak bu da bu da , demek ki burada bir sey var planli hareket var"
    arkadaslar bu kafayla hayattan hicbir sekilde ne zevk alabilirsiniz ne de olaylari dogru yorumayabilirsiniz. size gore dunyayi sadece 13 aile yonetiyor, butun maclarda şike var, aslinda sampiyon belli biz bosuna yirtiniyoruz, butun hakemler rakip takimin adami, herkes bize karsi herkes bize karsi komplo kuruyor. bu kafayla hayattaki hicbir seyi dogru yorumlayamazsiniz. bu dusunce tembelligidir, akil yurutme eksikligidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın