• 287
    sneijder hakkinda art niyetli degil. hatta kendisinin herhangi bir konuda art niyetli olduguna da inanmiyorum.

    sneijder konusunda gelisini gece gunduz beklemis biri olarak bireysel performans ozelinde ben de memnun degilim.

    yine de hicbir oyuncu tek basina birseyler yapamaz. unutmamak lazim ki takim kadrosu gercekten cok yetersiz. tum diger takimlar yabanci oyuncu sayisini rekor duzeye cikardilar. ligin genel seviyesi yukseldi. biz ise gecen senelerden bile dusuk bir kadro kalitesiyle oynadik. telles gitti, orta sahada melo'nun eksikligi hala mevcut. yani sneijder evet dunya yildizi ve evet bu sene herseye ragmen iyi oynamadi ancak bir oyuncu bu kadar kadrosal anlamda yalniz birakilinca tek basina ne yapsin?

    sneijder tabii ki gonderilir. ama sneijder'dan once gitmesi gereken yenilenmesi gereken tonla bolge var. eren cok mu iyi oynadi? selcuk istatistik rekoru mu kirdi? ortasaha top kapma rekoru mu kirdi? kirdi da ileriye pas mi arti? sol bek cizgiye mi indi? allah askina defansin iceri aldigi kafa topunun haddi hesabi yok. tum bu bolgeler yenilendiginde bile insanin sneijder'a git diyesi gelmiyor. belhanda gelse bile 3421 oynar takim yine oynar.

    bazen insan baska insanlarin mantiksiz yorumlarina fazla maruz kaldiginda ister istemez o mantiksizligi gostermek adina aynalasarak trollesebiliyor diye dusunuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın