• 277
    kendisine hatırlatmak istediğim bir kaç şey var.

    1) küçük takımlara karşı puan alamazsan şampiyon olamazsın. o maçlarda da kilidi açacak biri lazım. 15 asisti küçümsemek için geliştirilen mantığa bak. ilk 6 sıradaki takımların dışındakilere gol de atma o zaman.
    2) sneijder oyunu rakip yarı sahaya yıkmış, sağlı sollu bindiren takımlarda bu asist sayısını 3'e katlayabilecek bir adam. galatasaray sezon boyunca zaten topu defanstan çıkarmakta zorluk çekti. bu durumda sneijder'in, eren derdiyok'un performansına laf etmek yersiz. selçuk'un, hakan balta'nın, semih'in kağnı gibi oyunuyla rakibin defans yerleşimini zorlamak asla mümkün olmadı.
    3) sezon boyunca hangi oyuncumuz çok tatminkardı? en azından sneijder istatistik olarak görevini yaptı. malesef gol istatistiktir. maçta topu rakibin kalesine kaç defa soktuğunu sana söyler. ve o istatistikler olmadan da maçı kazanamazsın.
    4) sadece istatistiklere bakmasın. 16/17 sezonunda ilk 6 sıradaki takımlara karşı oynadığımız maçları izlesin ve o maçlarda sergilediğimiz yaratıcılığın kime ait olduğunu dürüstçe yazsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın