• 62
    galatasaray aşkı; tarif edilemez olandır. ne zaman ve nasıl bünyeye nüfus ettiği hatırlanmasa da küçücük çocukken bu aşık olduğun takım kaybettiğinde babanın: -şuna sataşın da ağlasın rahatlasın! dediği ve eften püften sebepleri bahane edip sarı kırmızı için ağlamaktır. yıllar geçse de değişen tek şey; galatasaray kaybettiğinde küçücük bi çocuk gibi ağlamak yerine bi kenara çekilip için için kahrolmaktır.

    galatasaray aşkı; saftır, temizdir. küçücük çocukken her fırsatta bu iki rengi yan yana getirme çabasıdır. bazen sarı kırmızı bilyeler, bazen sarı kırmızı çiçeklerden oluşan bir buket ama her zaman sarı kırmızı bir kıyafet.

    galatasaray aşkı; her şeyden öncedir. okuldan kaçıp maçına gitmektir, hafta sonu plan yapmamaktır, en önce bilet parasını hazır etmektir...

    galatasaray aşkı; yücedir. üzerinde arma varsa gururlanmaktır, sarı kırmızı görünce mutlu olmaktır, kara kışta hasta olacağını bilsen de tribünde olmaktır, olimpiyat stadının kahrını çekmektir, ali sami yen'e veda edememektir...

    galatasaray aşkı; mirastır, sonsuzdur, umut etmektir, ve o kadar büyüktür ki anlatmak için seçtiğin kelimelerin hep yetersiz kalmasıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın