resim
Hatem Ben Arfa
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fransa
  • 138
    kendisi 30 yaşındadır.

    arkadaşlar, bizim 5'e aldığımız adamı yine en azından maaşının bir kısmını ödemeden 4'e falan satabilmemiz lazım. yoksa elimizde avucumuzda ne varsa devlete vermek zorunda kalıyoruz, satmaya çalışıyoruz v.s. borç sorun değil ama her sene 5 birim borç ödeyebilecekken her sene 6 birim borçlu olmak sorun. sonra faiz ödemekten aklı çıkıyor takımın.

    ha şu var, ben arfa gelebilir, sonra katar'a 10 milyon'a bile satılabilir. olmaz değil, olur. ama model olarak çok doğru değil. ve 2017 yazında ilgilendiğimiz belhanda yine hadi de, gomis çok genç bir adam değil yine. çok fazla yaşlı almamak lazım. çünkü bu takımın orta sahasında hala selçuk da var. o zaten koşmuyor. adam karısı tarafından adımsayar verilmiş ve kontrole tabi tutulan koca gibi. yana, sağa, sola bir iki adım atıyor kandırıyor. gerçi artık selçuk'a kanan da yok pek. neyse.

    model olarak çok doğru bir transfer değil sanki. bugün ben arfa tutar, yarın ali tutmaz, veli tutmaz, mehmet tutmaz. 3 transferden 15-20 milyon eksiye düşersen kötü olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın