resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 11963
    https://twitter.com/...s/809625161473388545

    burak yılmaz giderken, kendisinin galatasaraylı olduğunu ve galatasaraylı olarak anılmak istediğini söylemişti. ben de zorluk çıkarmadan ve galatasaray'a katkı sağlayarak çin'e giderse onu ömür boyu galatasaraylı sayacağıma söz vermiştim.

    yukarıdaki açıklamaları bu sözünü tuttuğunu ve de tutacağını gösteriyor. yani bjk'ye gideceğini zannetmiyorum. ancak giderse galatasaraylı olarak anılma şerefini kaybedeceğini belirtmeme gerek bile yoktur.

    burak yılmaz bence türkiye'ye dönmesin. çin'de sözleşmesini bitirsin. döndüğünde de bizde bir yıl sembolik bir ücretle oynayıp emekli olsun isterim.

    burak yılmaz'ın bu durumu selçuk inan'a da örnek olsun. eğer ömür boyu galatasaraylı olarak anılmak istiyorsa daha fazla zorlamasın uygun bir takım bularak ve de galatasaray'a az-çok bir katkı sağlayarak gitsin. aksi halde sonu sabri sarıoğlu gibi olacak.

    unutmasın ömrüm oldukça sabri'yi galatasaray'ın beyninde habis bir ur olarak anacağım. böyle giderse diğer ur da selçuk inan olacak. (hemen peşinden de semih)
App Store'dan indirin Google Play'den alın