resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 13587
    wesley sneijder'ı asist ve gol sayısının yanında bir de diğer arkadaşlarına hazırladığı pozisyonlar açısından da değerlendirmek gerekir.

    bruma sezon başında ayrılmak istiyordu takımdan ve psv eindhoven'ın verdiği 5,5 m €'ya evet dememizi istiyordu. yönetim ise buna yanaşmıyordu. peki bruma'yı kim ikna etti takımda kalması için. şimdi riekerink diyenleriniz olacaktır. evet riekerink istedi ama bruma'yı takımda kalmaya ikna eden sneijder'dir. isterseniz gidin bruma'ya sorun. yoksa bu beceriksiz yönetimin bunu yapacak hali mi vardı.

    peki bruma'yı paslarıyla besleyerek, gol atıp asistler yapmasında en büyük desteği kim verdi? bu sorunun cevabını bilmeyen yok.

    bruma bugün 15 m €'ya satıldıysa bunun 9 m €'sunun altında sneijder'in katkısı vardır. dolayısıyla sneijder'in aldığı ücrete kafayı takmanın alemi yok.

    müsade ederlerse gelecek sezon da garry rodrigues'i ve alınırsa emre mor'u aynı şekilde besleyip parlatacaktır. emre mor olmazsa sinan gümüş'ü.

    yasin öztekin'i adam eden kim? yasin kaç kez söyledi kardeşim "ben sneijder ile çok iyi anlaşıyorum onun desteği ile bu kadar faydalı oluyorum" diye. aynı şeyleri bruma da söyledi defalarca. bunlar ezbere mi konuşuyorlar yoksa silah zoruyla mı?

    unutmayın beyin bir takım için her şeydir. sneijder'e saldıranlar takımdaki diğer çöplere sessiz kalıyorsa bu kasıtlıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın