resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 13586
    günlerdir çıkan "tudor yeni sezonda sneijder'i takımda istemiyor" haberlerinin doğru olduğunu düşünüyorum. 3-4-3 oynayacaksan sneijder'e yer bulmak zor gerçekten. ama sezon açılıp takım gol bulma sorunu çekmeye başlayınca tudor'un ilk işi sneijder'i ilk 11'e almak olmazsa ben de yılmaz morgül'üm.

    gol dediğin şeye ulaşmak için birinci şart: pozisyonu üretecek oyuncu, ikinci şart: pozisyonu golle sonuçlandıracak oyuncu gerekir. istediğin kadar santrfor al, birinci şartı sağlayamazsan gol atamazsın. e ortasaha göbeği zaten hiçbir pozisyon üretemiyor. kanatlar desen en üretken adam olan bruma gitti. yasin ve sinan pozisyon üretemiyor, rodrigues desen performansı büyük bir soru işareti. vezir de olabilir, rezil de olabilir. 3-4-3 dizilişinde bütün kanadı tek başına idare eden iki hücum bekinin pozisyon üretme imkanı da sınırlı olacaktır.

    kısacası bruma'nın gidişinden sonra takımı pozisyona sokabilecek en yetkin oyuncu sneijder'dir. tudor şu anda onu yollamak istiyorsa bile muhtemelen birkaç maç sonra tekrar ilk 11'e alır. mevcut kadro derinliğinde sneijder'e burun kıvırma lüksü yok galatasaray'ın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın