resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 9791
    yolun açık olsun gerçek kaptan.

    galatasaray'ın sosyal medya ergenleri tarafından kellesi alınmış bir isim daha, bu isimlere bir kaç örnek olarakta mancini ve ünal aysal'ı da ekleyebiliriz. elinde tuz olan herkesin yanına hıyarla giden bu tipler galatasaray'a çok büyük zararlar veriyorlar.

    cm, fm oynayarak takım kurulmaz gençler. takımlarda askerler ve generaller vardır. ama arada da askerlere iş yaptıracak kıdemliler olmalıdır. insan faktörünün binbir çeşit hali varken antrenörler dahil 30-35 kişilik kadrolarda ki bu kadrolarda türkiye'nin en başarılı oyuncuları ve onların egoları var, takım olmayı başarmayı, özveride bulunmayı teşvik eden kişilerinde varlığı önemlidir. sabri'yi oynadığı oyun kalitesi bakımından eleştirebilirsiniz, ama takımı takım yapan aktörlerin başındadır. galatasaray aynı halatı birlikte çekenlerin takımı ise , ahmet sen oradan tut, mehmet sen burdan, haydi hep beraber çeeeekkk diye bağıran kişi sabri'dir.

    formayı yere atmamıştır. bir kez olsun galatasaray'a laf ettirmemiştir. ıslıklansa dahi tribüne küsmemiştir. kendisiyle dalga geçebilecek kadar da olgun biridir. burada onu itin biryerlerine sokanlar, iki entryleri ofsayt olunca şikayete başlıyorlar, tüm türkiye'nin dalga geçtiği sabri ne yapsın?

    herşeyi geçtim. vefa denen birşey var. iyisiyle kötüsüyle bir futbolcumuz bu formaya emek sarfetmiş. arkasından zil çalıp oynayacak kadar insanlıktan çıkmış bir güruh iyi ki gitti, para kazandı bizden diyor. bunların çoğu da hayatlarında 11- 11 sahada top oynamamış kişiler. şunu bellirteyim ki profesyonel futbolculuk öyle kolay herkesin yapabileceği bir spor değildir. yüksek bir kondüsyon ve beden disiplini gerektirir, yani elde bir takım içeceklerle pes veya fifa oynamaya benzemez. istediğiniz kadar spor salonlarına gidin, 15 dk normal bir sahada top oynayamazsınız. o kazandığı para da bu emeğinin karşılığıdır, bana göre de helaldir.

    bu sabri varken kombine almayacağım diyen tipleri de görelim bi, kombine de hazır ucuzken alın. ama başka bir bahane bulmayın lütfen yok dursun başkan, yok tudor, yok zart, yok zurt.

    son olarakta galatasaray yönetiminden burayı okuyan varsa, oradaki birilerine. bu sosyal medyada her yazanı dikkate almayın. taraftarın dediklerini dikkate almak istiyorsanız iletişim kanallarınızı geliştirin. sosyal medyayı da tabi ki ekleyin ama ağırlığını hafifletin. türkiye'nin eğitim kalitesi ortada, kitap okuma ortalamalarımız ortada. pisa sonuçlarımız ortada. çok ciddiye alınacak bir gençlik yok yani. uzak durun ;)

    bu ergenler hayatlarını başarıya odaklamışlardır. başarılı olsunda isterse bunları bir güzel öpsün önemli değildir. kazandırılacak bir kupa veya bir derbi bu tip ergenler için bir numaralı oyuncu kriteridir. efendiğili acizlik, sessiz kalmayı kabul edilmişlik sanırlar. değişik ve geçersiz örneklerle tezlerini savunmaya çalışırlar. hatadan dolayı verilmiş tepkiye kızarlar ama büyük kaptanın * yaptığı hataları ve verdiği tepkileri hatırlamazlar. sporcu fizyolojisinin f'sinden anlamazlar. göbeğine laf ederler. ne dersek diyelim anlamazlar, anlayamazlar. onlara daima bir çirkin ördek yavrusu lazımdır, dün adı sabri'ydi yarın muhakkak başkaları olmalı, olmazsa yapamazlar. herşeye tamam ama şunu iyice bellemeleri şart galatasaray değerler kulubüdür. başarı tek kriter değildir, hiçbir zaman olmamıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın