resim
Juan Francisco Moreno Fuertes
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Bek
Yaş:36
Boy:1.79
Uyruk:İspanya
  • 37
    kendisi uefa avrupa ligi'nde çıkacağımız maçlarda kadromuzdaki sağ beklerden çok daha fazla katkı verebilecek oyuncudur.

    ancak bakınız, ticarette altın bir kural vardır. satamayacağın şeyi almazsın. satarken değil, alırken kar etmeye bakarsın. jose rodriguez ve podolski transferlerimizde olduğu gibi. oyuncuları değerinin altında aldık, sonra kaça satarsan sat kar etmiş oluyorsun zaten.

    şimdi biz, 29 yaşında ve ispanya'nın orta sıra takımlarından birinde oynayan sağ beke 4.5 milyon euro bonservis verirsek nasıl elimizden çıkaracağız ?

    kendisinden 2 yıl yararlanıp kar ederek satma ihtimalimiz var mı ?

    31 yaşındaki oyuncuya hangi avrupa kulübü 5+ milyon euro verir ?

    doğru oyuncu olabilir ancak çok yanlış transfer. ahmet çalık da yanlış oyuncu fakat doğru bir transferdi. doğru oyuncularla doğru transferler yapmayı öğrenemediğimiz sürece bu takımdan ekonomik gelişme beklemek hayalcilik olur.

    beni en çok üzen de ne biliyor musun sözlük ? senin benim yaptığım şu hesapları mehmet özbek yapmıyordur. işte o kadar gereksiz adamlar tarafından yönetiliyoruz.

    artık bişeyler yapılması ve bu transferlerin önüne geçilmesi gerekiyor. sıkıldım artık " aman ali rıza bey tadımız kaçmasın " modundaki geçiştirme transferlerden.

    çıkın adam gibi " paramız yok, tüm bütçeyle 23 yaş altı genç, potansiyelli oyuncular bulup alacağız ama bizden 2 yıl ciddi başarı beklemeyin " deyin, biz de gençlerimizi, takımımızı bağrımıza basalım. kötü oynasalar bile stadı dolduralım.

    bu kulübü kurtaracak olan taraftarlardır. galatasaraylı kızlar eklesin. muck.
App Store'dan indirin Google Play'den alın