• 1
    elimizdeki takımı güçlendirmek adıma transfer dönemlerinde en az alınan oyuncular kadar önemli bir hamledir gönderilecek oyunculara karar verme.

    zira özellikle 2017-2018 sezonu doğru eksilme politikası gütmemiz gereken transfer sezonudur. pozisyon pozisyon gidersek;
    1- kaleci: muslera,cenk,eray
    bu 3 kaleciden muslera dışındakiler gönderilebilir. cenk gönen yerine tecrübeli orta düzeyinde üstünde yedek kalabilecek 33 yaşlarında bir kaleci, eray'ın yerine de alt yapıdan 3. bir kaleci

    2-defans: semih, serdar, hakan balta, ahmet çalık, koray
    chedjou'dan kurtulduk bir şekilde (bence çok rahat para kazanılabilecek bir oyuncuydu. tıpkı beşiktaş'ın manuel fernandes te yaptığı hata gibi). diğer yolcuların başında da semih ve hakan geliyor. koray da artık süre bulacağı bir takıma kiralanabilir(galatasaray sevisyesinin çok gerisinde maç tecrübesi var). geriye serdar ve ahmet çalık kalıyor ikisi de genç ve rotasyon oyuncusu olarak kalabilir. yeni alındılalar satılmaları külli zarar olur.

    3-bekler: sabri, cavanda, carole, linnes
    linnes dışındakiler ardına bakılmadan gönerilmeli. cavanda ve carole dan para kazanılabilir. sabri çok şükür gitti.

    4-orta saha: ryan donk, selçuk, de jong, tolga, josue, sneijder
    donk, selçık, de jong ardına bakılmadan gönderilmeli. josue 8 numara rotasyonu için uygun özellik ve maliyette. sneijder de yeni bir kadro planlanması yapılacağına inansam gönderilmesinde bir sakınca yok derdim. üstelik maaş bütcesinde de önemli bir rahatlık sağlar bu hamle bize.

    5-kanatlar: yasin, bruma, sinan, rodrigues, emrah başşan
    rodrigues'den ümitliyim bruma zaten gitti, sinan da atsan atılmaz satsan satılmaz. ama sadece kafa olarak kendini toparlasa eksiklikleri giderilebilecek eksiklikte ve mevcut yetenekleri ümit verisi. yasin'e yorum yok güle güle. emrah'ı izleme fırsatım olmadı ama en kötü anadolu pazarında gideri vardır.

    6- forvet: eren
    zaten yok, zaten yok eren kalsa da olur gitse de. kendisini beğensem de galatasaray'ın ona uygun bir oyun tarzının olacağına inanmıyorum. kendisi kulübe için de gerekli özelliklere sahip değil. çünkü sonradan oyuna giren oyuncude dinamizm, hırs, mücadele görmek ister insan. eren bekleyen forvet.

    toplam: cenk gönen, eray, hakan, semih, koray, sabri, cavanda, carole, selçuk, donk, de jong, sneijder?, yasin, bruma şeklinde eksilirsek en az transfer kadar faydalı olacağına inanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın