resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 9785
    kadro disi kaldigi temmuz - kasim 2014 tarihleri arasi kulup bulamamisti. sonra yonetim degisti, abdurrahim albayrak devreye girdi geri geldi vs.

    kendisini kimi zaman bel hizzasinda seyreden kimi zaman da (ali samiyen doneminde) eski ve yeni acik taraftarlarina actigi kafalik ortalarla hatirlayacagim.

    ama bosa umitler bunlar arkadaslar. bu adam reklamin iyisi kotusu olmaz dusturunun temsilcilerinden. reyiz ehehe geyikleri arasinda unlu oldu ve cevre yapti. simdi cikar erman toroglu'su, guntekin onay'i susu busu yok "galatasaray sabri'ye haksizlik ediyor, yok 13 yillik alt yapi cocugu,yok digerleri yerini dolduramiyorlar vs." diye sabri'yi geri itelemeye calisirlar.

    basimizda da mr. capsiz olduguna gore bir bayram tutumlu, bir komisyon, bir de "sarp sarioglu da cok sirin yeaa iguana besliyorlarmis yeaa", demeye bakar.

    edit: ama yetenekliydi zaar. topu tek kisilik baraja carptirmak kolay is degil. ibra, ronaldinho, ronaldo falan yillarca nike videolari cekti yok direge nisanlayip gogusle top kontrol etmeler, sakizi top gibi sektirmeler falan. bizim reyizimiz gercek macta montajsiz topu tek kisilik baraja nisanlayip ayagiyla geri kontrol etti behey :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın