resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 9780
    sabri'den aşağı yukarı 3 kat daha fazla kazanan selçuk inan'ı göndermeye gücü yetmeyenlerin hedef tathtasına koyup en sonunda göndermeyi başardığı oyuncu. iyi, kutlayın, sokaklara çıkın bağırın, adak adayın ne yaparsanız yapın.

    açık söyleyeyim, ilk başta ben de selçuk'la sabri arasındaki olaylarda selçuk haklıdır dedim ama zaman gösterdi ki baya bir yanılmışım. selçuk'un da, burak'ın da, arda'nın da nasıl bir çete olduğunu gördük, aslında abdülrahim albayrak anlatmıştı selçuk'un kaptanlık için gelip kendisine ağladığını ama o zaman çok dikkate almamıştım.

    gelinen nokta gösteriyor ki bunlar baya organize çete gibi adamlar. selçuk kaptanlığı sabri'den bir şekilde almayı başardı, takımdaki gücünü kuvvetlendirdi. şimdi bir maçta selçuk'a küfür edilse selçuk diyecek ki ben galatasaray kaptanıyım bu göreve saygınız olsun vesaire vesaire. halbuki biz sabri'ye defalarca küfür ettik, bordeaux maçından önce ana avrat düz gidildi, bordeaux maçında sabri golü attı, maç sonunda gitti kapalıya üçlü çektirdi. mevcut kaptanımızın 6 nisan 2014 galatasaray fenerbahçe maçında atmadığı bir pastan dolayı tribünden gelen homurtuya sinirlenip, formayı çıkarıp sahayı terk ettiğini bir kez daha hatırlatalım. hatta bir ara beni ıslıklayanların gerçek galatasaraylı olduğunu düşünmüyorum falan da demişti. galatasaraylılık üzerinden, galatasaray kaptanlığını kullanarak yıllardır prim yapan sabri değil, selçuk'tur.

    ofsayt manyağı olacağını bile bile söylüyorum, sabri şu anda mevcut takımdaki en iyi sağ bektir.(çünkü sağ beklerin hepsi aşırı derecede kötü, sabri ise vasat) bence adam gibi bir sağ bek alıp sabri de yedeğe koyulmalıydı, aldığı maaş da öyle üzerine algı yaratılan kadar büyük bir maaş falan değil, o algıyı da hangi futbolculara yakın gazeteciler ortaya çıkardı, millete bunu kabul ettirdi bakmak lazım.

    1.25 milyon euro kazandı sabri bu sene. gelecek sene anlaşırdın 2.5 milyon türk lirasına, oturturdun yedeğe. sabriyle kontrat yenilememenin türkçesi şudur; selçuk inan'ı ve takımdaki diğer yüksek maaşlı çöpleri göndermeye maçamız yemiyor, bari sabri'yi gönderelim, taraftarı arkamıza alalım. yemeyin bunları, sabri'nin gidişi galatasaray'da yeni bir dönem falan başlatmaz, maaş bütçesinde acayip bir yer açılmaz. çünkü büyük sorun sabri kısmında değil, yanlış yerlere bakıyorsunuz gibi geliyor bana ama hadi hayırlısı. umarım dediğiniz gibi sabri'nin gidişi süper bir hareket olmuştur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın