resim
Aykut Kocaman
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:59
Uyruk:Türkiye
  • 2289
    hatırlarsınız, şikeli sezonun ilk yarısında fener'in gidişatı, harcanan paraya ve kurulan kadroya rağmen hiç iyi değildi.

    avrupa'dan hemen elenmeler, türkiye kupası'na gruplarda 2. ligdeki yeni malatyaspor malının ardından veda etmeler, lig'de liderin 10 puan gerisinde kalmalar ve hiç de iç açıcı olmayan futbol...

    o sezon hem aziz'in hem kendisinin aklı başına geç gelmiş ve 16/17 gibi ipe sapa gelmeyecek bir seri ile körün bile gözüne soka soka tarlaları sürmek zorunda kalmışlardı. işte aykut kocaman, geçmişinden ders almış, hatalarına ve yanlışlarına iyi çalışmış olarak 2013'te ayrıldığı yuvasına 2017'de geri döndü ve tarla sürme çalışmalarına bu kez erken başladı. mesainin bu denli erken başlamış olmasının karşılığını alır elbet.

    yalnız dikkatimi çeken bir husus var, kendi taraftarlarımız dahil olmak üzere hemen hemen tüm spor medyası fatih terim'in güç aşığı olduğunu hatta bu yüzden milli takımın başına geçtiğini söylüyor. bu sinsi, açılıştı, yemekti, zirveydi, konferanstı sektirmeden siyasi otorite nerede boy gösterse mutlaka posterdeki yerini alıyor ama bugüne kadar bir yerde bile bu hususta eleştiri aldığını görmedim. bilakis kimileri neredeyse ağzına puro, kafasına kasket verip tişörtünü basacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın