NBA Final 5. Maçı
04:00 Oracle Arena
129 - 120
  • 11
    serinin 5. maçı ve muhtemelen gsw yüzüğü bu gece alacak.

    öyle aman aman nba takip eden biri değilim. analiz kasmaya bilgim, birikimim yetmez. bu sebepten yazdıklarım çok basit şeyler olacak.

    cavs serinin ilk iki maçını gerçekten kötü oynadı. üçüncü maçı kıl payı kaybetti. 4. maçı ilk periyot ve ilk yarı sayı rekoru kırarak güzel bir oyunla yendiler.

    kişisel düşüncem,

    eğer durant cavs oyuncusu, lebron ise gsw oyuncusu olsaydı bence seri daha başlamadan biterdi. bu seneki 3. ve 4. maçlardaki cavs performasını durant ile yapamazlardı diye düşünüyorum. durant çok büyük oyuncu ama lebronlu cavs takımı > durantli cavs takımı. maça bir sihir getirme konusunda durant çok geride. en iyi oyun kurucunun gsw'de, ilk 3 içerisinde yer alabilecek 2-4 numaranın da gsw'de olduğunu kabul edersem gsw'yi özel kılanın durant olduğunu düşünemiyorum. carmelo'yu koysak gsw yine bu kadar oynardı gibime geliyor. serinin nerdeyse 2-2 olabileceğini düşünürsem özellikle fark gittikçe azalıyor.

    bu rotasyon oyuncuları ve ilk 4 oyuncuları (lebron'u saymazsak) ile cavs takımını gsw karşısında şampiyonluğa taşıyacak bir oyuncu bence yok.

    umarım zevkli bir maç olur ve seri uzar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın