• 4
    günümüz kurundan tl ye çevirdiğimiz zaman 1 milyon 970 bin tlyapıyor. yine günümüzde belirlenen 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 1518 tl

    şimdi biraz hesap yapalım isterseniz. arsızlığın, yüzsüzlüğün hesabını tutalım bakalım nereye çıkacak.

    1 milyon 970 bin tlyi açlık sınırına böldüğümüz zaman * 1297 aile yapıyor.bu primi de 18 kişi aldığını düşünelim. (u: 18 kişinin tamamının bu rakamı almadığını düşünüyorum ancak onlar için yapılan giderleri falan da hesaba katarsak) evet rakamımız, 23359aile yapıyor. bu rakam da dört kişilik bir aile için hesaplanan rakamdı. bir de bunu 4 ile çarptığımız zaman rakam 93438kişi yapıyor.

    şimdi bu arkadaşlar 93438kişinin açlık sınırı için belirlenen parayı tek başlarına almayı kendilerine yakıştıramamışlar ve demişler ki arkadaş bu para az. biz daha çok kişinin hakkını yemek istiyoruz. federasyon da demiş ki para sizin köpeğiniz olsun. ve rakamı arttırmışlar. bakalım kaç kişinin daha hakkına girmişler.

    günümüz kurundan 650 bin euroyu çarptığımız zaman rakam, 2 milyon 561 binyapıyor. bu rakam, yukarıda ki hesaplamalar ile aynı yolu takip etmemiz sonucunda, 121464kişiye çıkıyor. yani bu arkadaşlar 500 bin euroyu beğenmeyerek biz fazladan 28026kişin daha hakkına girmek istiyoruz demişler ve talepleri kabul edilmiş.

    bu parayı verenin de allah belasını versin. 5 kuruşa muhtaç olsunlar ki kıymet bilsinler. bu ülkede sebepsiz zenginleşme diye bir kanun var amk. bundan daha sebepsiz zenginleşme olabilir mi ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın