resim
Yasin Öztekin
Takım:Bucaspor 1928
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 3247
    1 sene daha sözleşmesi varken sözleşme uzatmak tek kelime ile saçmalıktır, neden derseniz; elinizdeki genç potansiyelli gözde oyuncunuzun (örn. bruma gibi ama onu da tutamadı takımda bu yönetim) sözleşmesinin bitimine 1 sene kala bedavaya gitmemesi için sözleşmesini zamlandırıp uzatabilirsiniz ki olması gerekende budur. yasin'in mevcut sözleşmesinde aldığı maaş ve performans makuldur ama seneye 31 yaşında olacak bir oyuncu için zamlı sözleşme tabiyki de perde arkasında ne var acaba diye biz galatasaraylıları düşündürmektedir.

    elbetteki takımdaki 2milyon euro garanti ücret alan oyuncularla kıyaslandığında mantıklı olarak renkdaşlarımız kendisini suçlamamakta baraj buysa onun kendince bu zamlı sözleşmeyi istemesi de abes kaçmamakta ama burada yine tüm oklar koskoca klubü itibarsızlaştırmakta resmen yarışan mevcut yönetici topluluğunu göstermekte. aldıkları milyon euro maaşları haketmeyen oyuncu grubuna bu sözleşmeleri yapan bu paraları veren yönetimden bahsediyorum. bu yönetimin aynası da kendisini galatasarayda oynadığı için dünyanın en şanslı insanlarından saymak ve şükredip terinin son damlasına kadar savaşmak yerine ne kadar para koparabilirim diyen futbolcular.

    yasin öztekin deyince aklıma malesef ki tuzlaspor maçı geliyor. takımı nasıl sattığı ve gözgöre göre kırmızı kart görerek yalnız bıraktığı. adanaspor maçı geliyor aklıma oyundan alındığı için yedek klübesini yumrukladığı. bunun gibi zaman zaman kadro dışı bırakıldığı ama yine affedildiği birsürü vukuatı. normal şartlarda böyle büyük camialarda değil zamlı sözleşme imzalamak asla takımda barındırmazlar. ama sonra aklıma dursun özbek geliyo, yönetim geliyo, komisyonlar, mal varlıklarını peşkeşler geliyo ve olana biten herşeye sadece yutkunuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın