resim
Allan Irénée Saint-Maximin
Takım:Al-Ahli
Mevki:Sol Kanat
Yaş:27
Boy:1.73
Uyruk:Fransa
  • 11
    20 yaşında bonservisi monaco'da olan, sezonu bastia'da geçirmiş asıl mevkisi sağ kanat olan ancak iki kanatta da oynayabilen fransız genç yetenek. efendim bu çocuk çok yetenekli ve son derece süratli bir topçudur. fransa lig 1'de 2016-17 sezonu'nu 143 başarılı dribbling ile ilk sırada bitirmiştir. (bruma 133 dribbling)

    sözün özü bruma'nın yerini doldurmak istiyorsa yönetim, bu oyuncu için tüm imkanlarını seferber edecek. şunu da belirteyim; bruma'dan daha etkili pasları ve şutları var bu kardeşimizin.

    herkes kulübe bu oyuncunun alınması için mail atsın, twitter kullananlar twit atsın, dikkat çekmemiz gerek. işin ciddiyetine varın. bak buralar entry dolacak yakın zamanda güntekin.

    dipnot: fm'yi azaltın diyen kardeşim ben fm'yi en son 2012'de oynadım. (fm 2012) sonraki versiyonlarını pc kaldırmadığı için oynayamadım. ben fransa ligi ile yatıp kalkan biriyim. bizzat izlenimlerim sonucu o tespitleri yaptım. aubameyang ve digne entrylerime bakarsan daha bu isimler patlamadan kulübe önerdiğimi görürsün. şimdi biri barcelona'da, diğeri dortmund'da.

    saygılar...
App Store'dan indirin Google Play'den alın