resim
Vlad Iulian Chiricheş
Takım:FCSB
Mevki:Stoper
Yaş:34
Boy:1.84
Uyruk:Romanya
  • 105
    şu anda oynanan polonya-romanya maçına ilk 11'de başlamış futbolcu. renktaşlarım kendisi hakkında fikir sahibi olabilmek için maçı izleyebilirler.

    edit: ilk yarı itibariyle, elf gözlerim beni yanıltmadıysa tekrardan aradığımız tipte bir stoper olduğuna inanamadım. ayağı kesinlikle çok iyi, oyunun sıkıştığı anlarda topu tikleyerek, 50 metre ötedeki takım arkadaşlarına isabetli pas atabiliyor. defansın çizgisini ayarlayan da o. arkadaşlarını doğru bir şekilde ne yapmaları hususunda uyararak zinde tutmaya çalışıyor. ancak yanında oynayan adam 1.87'lik sapunaru. tüm hava toplarını o karşıladı. bunun yanı sıra chiriches, kesicilik özellikleri de belirgin olmayan bir oyuncu yani çok sert bir stoper gibi gelmedi bana. hiç içim ısınmadı kendisine. bize gelirse, umarım yanılırım.

    edit 2: ikinci yarıda leva kendisinin iki katı sıçrayarak üzerinden kafayı vurdu ve golü attı. son fikrim: chedjou'yu bile aratır. kesinlikle almamalıyız. sadece ayağı iyi. başka bir numarası yok bunun. hiçbir eksiğimizi kapatamaz bu adam.

    (bkz: 10 haziran 2017 polonya romanya maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın