resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 8912
    yetersizoglu vizyonsuz'dur. kendisinin hoca olmadigina karar verdigim mac, halen en ofsayt entrylerimin arasindadir.

    bircok taraftar da "öldürün lan beni" nidalariyla, muslera ve sneijder faktoruyle ama hepsinden onemlisi, statsiz besiktas ve ismail kartalli fenerbahce ile mucadele ederek sampiyonlugu aldigimizi gordu.

    bizim bir kisim terim'le gozu kor olmus tayfa ile, koskoca galatasaray yonetimi goremedi.

    hamza da yonetimin tum kirli islerini yaparak galatasaray'i sabote etti.

    melo'nun gidisinden tutun da evlat muhabbetine kadar cetenin adamligina devam etti. bruma'yi kiralatti, formda doneminde sinan'i oturttu umut'la hayatimizi karartmaya devam etti.

    bursa'yi da ayni sekilde sabote etti. hicbir sekilde yukletemedigi kondusyon sebebiyle bursa 10 haftalik dusus periyoduna girerken kendisi kovuldu. bursa da toparlanamadi.

    osmanlispor yonetimi de bakti ki bu herif balta'nin falan pesinde kovdu herifi. adamlarin ucuz futbolcu gibi bir derdi yok. oyle bir dertleri olsa da bu vitaminsizin ucuz topculari oynatamayacagini gorduler.

    simdi balta'nin takimda kalmasina mi uzuleyim, sabri'nin henuz imzalamamasina mi umitleneyim, bu hamza denilen futbol cahilinin azalarak bitmesine mi sevineyim bilmiyorum.

    sunu biliyorum:
    beter ol hamza. sen galatasaray dusmanisin. sen bu takimdaki evlat cetesini olgunlastirdin onlarin ekmegine yag surdun. kendi yetersizligini futbolculara yalakalik yaparak kapatmaya calistin. her takimda da buna devam ediyorsun. yonetimlere de verdigin mesaj para istemem, ucuz takimi basarili yaparim. ama verdigin bu mesaji hicbir camia yemiyor artik.

    en kisa surede 3 kupa temali kezban bir soylesi bekliyorum senden. sen busun cunku.
App Store'dan indirin Google Play'den alın