resim
Vlad Iulian Chiricheş
Takım:FCSB
Mevki:Stoper
Yaş:34
Boy:1.84
Uyruk:Romanya
  • 103
    az forma şansı bulmuş deniyor ancak tottenham gibi günümüzün en doğru ve akılcı yönetilen hatta genç yetenek havuzu olarak chelsea-dortmund ile beraber dünyanın en iyisi olan kulüpte 43 maçta forma giymesi gayet başaralı bir olaydır. onlarca futbolcuları var altyapılarında. chiriches gitse alttan birini saniye düşünmeden çıkartırlardı çıkarttılar da. o yüzden tottenham satışına onay verdi.

    napoli'ye gelirsek,

    dudak uçuklatacak cinsten bütçeleri var. zenitler, shaktarlar, manchester city falan para babası olarak mimlendi ancak napoli hep gözden kaçıyor.
    bu kulübün kasasına giren paraların denetlenmesi gerek. kara para olayları da olabilir. bilemiyorum.
    kulüp resmen canı sıkıldıkça transfer yapıyor,
    oyuncularına keyfe göre zam yapıyor.
    koulibaly'ye chelsea 60 milyon avro verdi düşünmeden reddettiler. böyle bir lüks var mı abi ya! fm'de bile bir oyuncuyu baban kadar seviyor olsan o denli büyük paraları teklif ettiklerinde satarsın yahu.

    işte böyle bir kulüpte bile 33 maç oynadı chiriches.

    yanına sözleşmesi biten kuzey avrupalı, maliyeti düşük bir stoperin ve ismi tartışılmayacak kalitede gerekirse 6-8 milyon avro verilebilecek ama yaşı 26'yı geçmeyen bir stoperin daha alınmasını öneriyorum. malum stoperlerimiz semih, hakan falan.

    orta saha ikilisini de değiştirdiğimizde canavar gibi bir takım olma yolunda önemli yol kat etmiş oluruz. ön ikiliden birinin kante gibi kısa, hızlı, çevik, dinamik, teknik olmasından yanayım. diğer ön libero arog'taki carlos kadar vahşi ve yabani bile olabilir farketmez. adam yiyen lazım bir tane.

    chiriches bir enzimdir. takıma seviye atlatacak, onlarca yılda gelebilecek başarıları birkaç yıla indirgeyebilecek bir enzimdir ama,
    doğru ve uygun substratı da bulmamız gerek.
    işte uygun substrat da iyi bir stoper- ön libero tandemidir.

    bahsedilen maliyetleri de yorumlayacak olursak,
    bonservisine 2,5 milyon avro verileceği konuşuluyor. kendisine de 2,5 falan verilir muhtemelen. bu şartlarda son yıllardaki poldi ile beraber en makul transferimiz olur. chedjou bize 7,5 milyon avroya kitlenmişti. kıyas edince ne kadar makul olduğu ortaya çıkıyor.
    umarım almayı başarırlar. umarım...

    hoşgeldin demek de nasip olsun chiriches.
App Store'dan indirin Google Play'den alın