resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 12370
    (bkz: bilal meşe/#2175104)

    prim meselesinde susan bir federasyon var, belli ki buradaki susma ikrardan geliyor ama malum futbolcular ısrarla prim meselesini yalanlıyor. peki ne demiş ya da ne demek istemiş bilal meşe.

    1- prim meselesini kaşımaya gerek yok ama bu kötü futbolun sebebi prim meselesi(iftirası) dahi olamaz diyor.
    2- kötü futbol o halde ona göre formsuz futbolculardan kaynaklanıyor. formsuz demek de hafif kalır, bu adamlar kilolu diyor.
    3- arda iyi bir profesyonel değildir. senin paranda gözüm yok ama senin de işine saygın yok diyor.
    4- ailevi sorunlarını milli takıma karıştırma diyor.

    ne yapmış küfür mü etmiş, bel altı mı vurmuş, tehdit mi etmiş. gazeteci olarak eleştirme hakkını kullanmış. evet ağır eleştirmiş ama hukuki sınırlar içinde eleştirmiş bana göre. tersini düşünüyorsan mahkemelerde hakkını ararsın kardeşim. peki arda meselenin üzerinden 1 yıl geçtikten sonra ne yapıyor? aynı anda adama saldırma, tehdit ve küfürle karşılık veriyor. yetmiyor, sonra pişman değilim diye açıklama yapıyor. neyin öfkesi bu! nasıl bir ikna biçimi bu! mesele çok derinse çık açık açık söyle!

    ve en garibi insanların bir taraf seçtikten sonra ilkesizleşmesi. gerekirse barzoluğu bile savunması. işte bu zihniyet bu arda'yı yarattı. bir olayda kimse yüzde yüz haklı olamaz. ama böylesi bir olayda kusur arda'nın değil de kimin! 98 dünya kupası sonrası 10 kahraman, 1 hain diye beckham'a başlık atan ingiliz medyasını, futbolculara aptallar diye başlık atan alman medyasını benzin döküp yakmak gerekiyor o halde. bizimkiler o kadar alışmış ki pohpohlanmaya, en ufak eleştiriye gelemiyorlar. hele arda, emre, volkan gibi magandalar işi şiddete vardırıp destekçi de bulabiliyorlar. hayret doğrusu!
App Store'dan indirin Google Play'den alın