2016-17 NBA Final 3. Maçı
04:00 Quicken Loans Arena
113 - 118
  • 7
    ilk ceyregin son bolumune kadar cleveland agir bassa da ozellikle thompson'in inanilmaz uretkenligi ve durant faktoru gsw'yi oyunda tuttu. bir noktadan sonra curry'nin de oyuna dahil olmasiyla ilk ceyregi onde kapadilar. lebron muthis oynuyor ama gsw'nin dis sutlarini tam anlamiyla savunamiyorlar. zaten curry de isinip oyuna dahil olursa o sutlari savunmalarinin tek yolu bir kisi fazla oynamak. ibre halen gsw'den yana.

    edit: 2. ceyregi de gsw onde kapadi. irving 2. ceyregin ortalarindan itibaren muthis isler yapti ve cleveland'i hayatta tuttu. cleveland en ufak defo gosterirse gsw 3. ceyrekte maci koparir. durant bildiginiz gibi, biraktigi yerden devam ediyor.

    edit2: 3. ceyregi cleveland onde kapadi. curry pek ortalarda yok bu mac icin, thompson ilk iki ceyrekte takimi tasisa da ucuncu ceyrekte o da kayboldu. az once durant bildiginiz gibi demistim ama bu ceyrekte tek serbest atis harici sayi bulamadi. bunlarin uzerine irving'in alev almasi cleveland'i one gecirdi. son ceyrekte gsw toparlanip dis atislarda isabet saglamaya baslamazsa maci kaybeder. cleveland'in pota alti savunmasini gecemiyorlar cunku.
App Store'dan indirin Google Play'den alın