resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 12365
    soma'da madenci yakınlarını döven birileri vardı. sahi ne oldu onlara görevlerinin başındalar mı hâlâ?
    (bkz: balık baştan kokar)
    arda'nın yaptığını tabiki tasvip etmiyorum lâkin hakkını bu yolla arayan ya da cezasını kendisi kesmeye çalışan devlet büyüklerinden dahi bir sürü insan varken ve hepsi görevlerinin başındayken bu futbolcunun yaptığı yanlışın karşılığı; tüm medyada ve sosyal mecralarda saatlerce hatta günlerce itin götüne sokulması ve dahi milli takımdan çıkarılması olmamalı.
    siyasi görüşünü, sürekli 'adamlık' felan demesini beğenmeyebilirsin ki bana da itici geliyor. ama yapmayın beyler bu kadar abartmayın olayı.
    günah keçisi olarak bu herifi seçmek yerine devlet büyüklerimize bir bakın bakalım, konuşma şekillerine, ona buna atarlanmalarına, hâl hareketlerine... ne dedim balık baştan kokar. bizim ülkemizde böyle. hanginiz yanlışın, haksızlığın karşısında şiddet gösterme eğiliminde olmadınız ve dahi göstermediniz?
    yarın bir gün bir emir gelir bir yerlerden ve barışırlar, güllük gülistanlık olur herşey... milli takıma döner, goller atar ülke olarak seviniriz felan, sonra da söylediklerimize bir bakarız ve keşke söylemeseymişim felan, abartmışım sanki deriz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın