resim
Yalçın Ayhan
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:42
Boy:1.92
Uyruk:Türkiye
  • 209
    allahım lütfen dediğim futbolcudur.

    en ofsayt entrylerimin baş kahramanı. bana göre geçiş dönemimiz için alınacak yabancı stoper'in yanında 2 sene boyunca aslanlar gibi savaşacak en doğru adres. sudan ucuz fiyata oynatırsın. serdar aziz, ahmet çalık, semih kaya'nın üçünün birden akıllarını alır top diye oynar.

    al bunu allahını seversen al.

    edit: ironi filan değildir. git herhangi bir teknik direktöre sor. stoperde yalçın gibi alpay gibi pepe gibi pislik bir adam ister misin diye sor. alayı evet isterim der. hele rakip tek forvetse. of of of. senelerce kucağına alıp maç boyu çıldırtmadığı forvet kalmadı süper ligde. hastasıyım pislik stoperlerin. üstelik para diye kıvranırken alabileceğin en ekonomik ve optimum çözüm olur. tekrar söylüyorum yanında ayağına hakim yabancı bir stoperle birlikte.

    edit2: bak zihniyetten bahsetmiyorum. ne kadar konuyu saptırma niyetlisi yazar var insan hayret ediyor. sağdaki soldaki çöp türk futbolcuları ister bir adam değilim. ben yalçın ayhan'ı istiyorum. ahmet'i mehmet'i de alalım kafasında değilim. yalçın ayhan'ı istiyorum çünkü tam istediğim stoper tipi çok kaliteli bir oyuncu ve maksimum çedju'ya başakşehir'in vereceği paraya gelirse çok istiyorum. evet yalçın ayhan çedju'yu da donunda sallar. 800 bin euro'ya gelse bize keşke.
App Store'dan indirin Google Play'den alın