resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 12312
    henüz daha 20'li yaşlarında milyonlarca galatasaray taraftarının sevgisini kazandın; abisi, kardeşi, oğlu oldun. sokaklarda top oynayan bir çok çocuk gol attığında senin ismini zikrederek gol sevinçler yaşadı. bir çok yeni doğan bebeğin adının "arda" olmasına vesile oldun.

    medya çok üstüne geldi, hakkında bir çok yalan haberler yaptı, satılmış kalemler, yorumcular, gazete, tv köşelerinde sürekli üstüne oynadı, birilerinden aldıkları talimatla karalama, yıpratma kampanyaları yürüttü. çünkü amaçları çok sevdiğimiz arda turan'ı, çok sevdiği galatasaray'dan koparmaktı. taraftar olarak gerek pankartlarla, gerekse tezahuratlarla satılmış kalemlere karşı durduk, elimizden geleni yapmaya çalıştık, belki yeterince yapamadık, yeterince arkanda duramadık, neticesinde onlar amacına ulaştı, çok sevdiğin galatasaray'dan erken kopmak zorunda kaldın, çünkü çok iyi biliyorduk ki galatasaray'a bu kadar erken veda etmek planlarında yoktu.

    zaman zaman bir çok galatasaray taraftarının tasvip etmediği tatsız hadiselere karıştın, aslında bunlar senin özgür düşüncelerin, kendi hür iradenle yapmış olduğun şeylerdi.
    galatasaray'da ve milli takımda oynadığın arkadaşların da zaman zaman benzer hadiselere karıştı, ama hiçbiri senin yaptıkların kadar bu taraftarı kizdirmadi, üzmedi. çünkü sen çocukların sokaklarda gol attığında ismi bağıra bağıra söylenen, bir galatasaraylı babanın kendi oğlu gibi sevdiği, bir galatasaraylı kardeşin öz abisi gibi sevdiği arda turan'dın.

    insan sevdiklerinin yanlışını gördüğünde başkalarının yaptığı aynı yanlışları umursamiyor, bu yüzdendir sana olan sitemlerimiz...

    olmasaydı sonumuz böyle gerçek galatasaraylı arda turan...
App Store'dan indirin Google Play'den alın