• 1119
    ücüncü nesle ogutler başlığı barındıran sözlüktür. anlamadığım şey,ikinci nesil için böyle bir uygulama olmamasına ragmen neden üçüncü nesil için açılmıştır? son günlerde 3.nesilden bazı yazarların yarattığı gergin ortam mı buna sebebiyet vermiştir? eğer hal böyleyse bunu pm aracılığıyla halledip yanlış yapan kişileri uyarmak doğru olan değil midir?

    ben bu başlığın açılmasını 3.nesil bir yazar olarak pek hoş bulmadım açıkçası.* çünkü 2.nesil için böyle bir uygulama yokken 3.nesillere yapılması bana biraz saçma geliyor. 1. ve 2.nesilde hiç mi defolu yazar yok yani? veya öğüt vercek kişinin kendi fikrini yazmak yerine kapı gibi sözlük anayasası vs. vs. gibi "kanun" niteliğindeki yerlerden alıntı yapması gerekmez mi? kısaca işin içine öznellik girmesini doğru bulmadım ben,bildiğim kadarıyla da ne 1.nesil 2.den,ne de 2. nesil 3. den üstün sözlükte..

    belki bazıları için saçma bir durum gelebilir,of veren de olcaktır muhtemelen ki canları sağ olsun,ama bu başlığın sözlüğün formatına ters olduğunu düşündüğümden dolayı belirtmek istedim görüşümü. ha aklıma gelmişken,öğüt dinlemekten sıkılan biri değilim,bu mesaj da bir başkaldırı olarak algılanmasın lütfen.
    saygılar sözlük ahalisi...

    edit:imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın