• 36
    bakmayın aliağaspor diyenlere.

    iş bu bu entry hiç bir kurum ve kuruluşu, kişileri, kulüpleri camiaları tahrik etmek amaçlı yazılmamıştır. şimdiden tahrik olmaya hazır renktaşlarımı uyarıyorum.

    göztepe spor kulübü, o elim hadiseye adım adım sürüklenmiştir, belediye başkanlığı yapan ve izmir'de bir allahın kulunun sevmediği insan evladının başkan olmasıyla ve göztepe'yi hortumlamasıyla amatör kümeye kadar düşmüştür.

    göztepe aliağasporu aldığında ne direk olarak süper lige çıkmıştır ne de tff 1.lige. göztepe çocukluk arkadaşlarımın kuzenlerimin, tanıdığım tanımadığım göztepe taraftarlarının tarlalarda, yan sahalarda destekleriyle şuanki konumuna gelmiştir. aliağa diye sözde laf sokmaya çalışan arkadaşlara bakmayın.

    ben bu maçı göztepe'nin almasını istiyorum ve ait olduğu yere gelmesini istiyorum.

    çünkü ben izmir'de doğup izmir'de büyüdüm.
    çünkü göztepe'ye gönül vermiş çok arkadaşım, akrabam tanıdığım var neler çektiklerini biliyorum. nelerin hayalini kurduklarını biliyorum.
    çünkü belediye takımlarından, 2bin kişiye oynayan şehir takımlarından daha fazla taraftarı olduğu için lige kalite katacağını bildiğim için istiyorum.
    çünkü eskişehir gibi şikeye pisliğe bulaşmış bir camiayı ligimde istemediğim için istiyorum.
    çünkü eskişehir gibi, elindeki futbolcuyu galatasaray başkanına söz verdikten sonra "bak ünal aysal şu kadar veriyor sen kaç veriyorsun" diye etikten yoksun, kan emici bir camianın ligimizde barınmasını istemiyorum.

    madem bir akım başlattık. herkesin ağzına yapıştı yazmasak olmaz. küsküden nasibini alan takım eskişehir olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın