• 48
    şampiyon olmamızın gerekmediği sezon. şu anki duruma bakınca doğru planlama yapmak, genç bir kadro omurgası kurmak, geleceğe yatırım yapmak, iyi futbol oynamak, umut vermek beklenti olmalı. ne zaman şu her sene biz şampiyonuz sevdasından geçeceğiz o zaman uzun süreli başarı gelecek belki. bir planın yoksa, böyle ne olduğu belli olmayan bir futbol aklına, işlemeyen bir sisteme sahipsen her sene şampiyon olamazsın zaten. etoo trtrspor'a konuk olduğu programda şöyle dedi türk futbolu için. hatırladığım kadarı ile aktarayım:

    "projeler, önemli olan projelerdir. uzun vaadeli başarı için bir projeniz olmalı. tr'de takımlar her sene şampiyon olabilmek için uğraşıyor. oysa önünüzdeki 4-5 sene şampiyon olabilmek için uğraşmalısınız ve bunu için doğru projeleriniz olmalı. "

    yani şunu diyor, günü kurtarmak için adımlar atmayın. bu sene şampiyon olmamız şart diye olmadık adamlara milyon avrolar bayılmayın. uzun vaadeli bir başarı planınız olsun ve doğru isimlerle bunu yönetin. doğru işlerde sabredin, günü değil geleceği kurtarın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın