resim
Sinan Gümüş
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:30
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 2427
    gol attıktan sonra sevinip sevinmemesi umrumda değil. yine hayvan gibi oynayıp iki tane gol attı. 90 dakika boyunca gayet arzulu istekli bir biçimde mücadele etti. golünü attıktan sonra ister sevinir ister sevinmez, bana ne yahu?

    belki adamın bir akrabası öldü, belki maçtan önce almanya'daki çocukluk arkadaşının iflas ettiği haberini aldı, belki de takımdan ayrılmak istiyor ve tudor'a trip yapıyor. her şey olabilir, neticede bilmediğimiz ve tahmin yürütemeyeceğimiz bir konu. önemli olan sinan'ın sezon sonunda da olsa gayretli oynamaya ve kendisini zorlamaya başlaması.

    hep söylediğim bir şey var, bu çocuğun mental problemleri olmasa stuttgart'tan bonservissiz olarak alamazdık. oğuzhan'ın gayretli oynayarak mevkisinin gereklerini yerini getirmeye başlaması 3 sene aldı, gökhan töre'nin 2014-15 sezonunu saymazsan istikrarlı bir sezonu yok. sinan'ın da iki sezon boyunca alışma süreci yaşaması gayet normal. çünkü bu çocuklar istikrarlı ve gayretli oyuncular olsa zaten ingiltere'den almanya'dan buralara düşmezler. zamanında hakan çalhanoğlu'nu, yunus mallı'yı, ömer toprak'ı, nuri şahin'i sana yar ettiler mi? hayır. demek ki sinan gibi mental sorunlu oyuncuları desteklemek ve sabretmek zorundayız.

    ben kesinlikle kiralanması taraftarıydım ama son haftalardaki performansını görünce "seneye bizde de işe yarayabilir, hazırlık kampında bir denemek lazım" demeye başladım. inşallah böyle devam eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın