• 182
    64 puanla 4. bitirdiğimiz sezon. şampiyon beşiktaş'ın 77 puanı var. içerde beşiktaş, başakşehir, fenerbahçe ve trabzonsporu yenseydik şampiyonduk. kendi sahamızdaki büyük maçları yani. olabilirdi ama sezon boyunca hiç ışık yoktu.

    başkanı yönetimi konuşmaya gerek yok. çok sinirliyim karşılaşsam suratlarına söverim.
    teknik direktörleri konuşmaya gerek yok. iki tane basiretsiz galatasaray seviyesinde olmayan, kendi egoları yüzünden futbolculardan verim alamayan yeteneksizler.
    futbolcuları büyük oranda konuşmaya gerek yok. ruhsuz rezaletler ordusu ve onların yüzünden kendini salan birkaç iyi niyetli dışında kimse yok.
    ama beni en çok üzen galatasaray taraftarı olmuştur. en çok hala örgütlenmeyip, sabırla birşeyler yapmayan galatasaray taraftarına yazıklar olsun. hala sabriye iki depar atınca alkış tutan galatasaray taraftarına yazıklar olsun. bu taraftar çok başarısız başkan gördü ama hiçbir zaman bu kadar pasif ve basiretsiz kalmamıştı.

    şimdi önümüzdeki seneye bakalım. avrupa ligi'nde gruplara kalacağımız şüpheli. podolski yok, bruma çok büyük ihtimalle yok, sneijder küsmüş, belki o bile yok. gelecek transferler maksimum 4 kişi ve 30'lu yaşlarda, bir kamyon paraya. muslera var sadece elde ve dünyanın en iyi kalecisi olsa bile önündekiler çöp. kadroda kalacaklar, sabri, semih, selçuk, yasin, de jong, carole... anadolu takımından hallice, belki daha kötü.

    rakipler kim? artık 4. yıldızı takmak isteyen kesenin ağzını açmış fenerbahçe, 2 sene üst üste şampiyon olmuş kendine güveni tam beşiktaş, son zamanlarda iyi futbol oynayan ve seneye 50. yıl muhabbeti olacak trabzonspor. umudunuz var mı?

    galatasaray tarihinde ilk kez 2 sezon üst üste ilk üçe girememiş. seneye de muhtemelen 4. ile 10. arasında bir yerde bitiririz şimdiden söyleyeyim size. bunu görmek çok kolay.

    peki hala hiçbir şey yapmayan galatasaray taraftarı, kabul mü? vasat bir anadolu takımı gibi asansör takım olmaya kabul mü? şampiyonluk mücadelesi yapan takımlara ara sıra çelme takmaya kabul mü? hala uyanamıyorsak, yazıklar olsun en çokta bize yazıklar olsun!
App Store'dan indirin Google Play'den alın