• 34
    bursaspor'un çok komik bir 2.gol attığı maç. yani bursasporlular tribünde ağlıyor, futbolcular ağlıyor ama ikinci yarıyı seyrettim hiç öyle bursaspor savaştı kazandı durumu yok sahada. bursaspor kalesine mümkün oldukça gitmeyen, as kadrosuyla en ufak varlık göstermeyen bir trabzonspor var. bursaspor'un başardığı bir şey yok yani, açık açık söylemek lazım. öyle ağlayacak falan bir şey de yok, 1-1 olduğunda 1-2 olacağı net belliydi. zaten 2.golde kontra yiyen trabzonsporlular geride sadece 2 oyuncusu olmasına rağmen geri dönmedi, halbuki 2.golde trabzonsporlular son sürat geri gelse alan kapatacak vakitleri vardı, çünkü top stancuya geldi stancu durdu, topa bastı, etrafında döndü batalla'ya attı pası, bu arada geri dönme gayretinde olan oyuncu olmadığı için de uzun süre demarke kalan batalla karşı karşıya attı golü.

    organize bir şike var demiyorum ama trabzonsporlu futbolcuların gönlünden gelmiyor belli ki bu maçı oynamak ve bursaspor'u küme düşürmek veya rize'yi ligde tutmak. öyle bursaspor'un tarihe geçecek bir şekilde mücadele ettiği, kümede kalmak için savaştığı bir maç falan değildi bu. trabzonsporlu futbolcular böyle istedi böyle oldu. sonuç olarak bence kesinlikle temiz bir maç değil bu ama trabzonlu futbolcular da çıkıp evet oynamak içimizden gelmedi demeyeceğine göre bu maçı dibine kadar araştırsan da şikeye dair bir şey bulamazlar.

    edit: 2.golün şöyle bir fotoğrafını koymuşlar. maç 1-1ken böyle bir kontra yemek, stancu topla buluşup topu sürekli dürttükten sonra bile geriye gelememek ayrı bir meziyet veyahut başka bir şeyler gerektirir. bana da başka bir şeyler olmuş gibi geliyor.
    https://twitter.com/...s/871032544669687808
App Store'dan indirin Google Play'den alın