resim
Deniz Türüç
Takım:Başakşehir
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:31
Boy:1.77
Uyruk:Türkiye
  • 50
    transfer edilme ihtimaline tepki gösterilmesinin iki nedeni var.

    1- podolski'nin çok az bir paraya elden çıkarıldığının düşünülmesi. bu paraya elden çıkarılacağına takımda sözleşmen bitene kadar duracaksın kardeşim denilebilirdi diyen çok insan var.
    2- dursun aydın özbek ve işbilmezler sürüsü ekip arkadaşlarının takımın hayrına iş yapmak istemediklerinin, isteseler de yapamayacaklarının bilinmesi. açık konuşuyorum bu adamlar barcelona'yı orta sıra takımı yapabilirler.
    3- bruma ile sözleşme imzalanmaması. bruma ile sözleşme yapılsaydı, atıyorum 2.5 milyon euro'ya dahi yapılsaydı, ya bruma seninle kalırdı ya da bruma'yı satacağın kulübe karşı elinde koz olurdu. leipzig'in kanat rotasyonlarına bakın. muhtaç değiller. ama istiyorlar.
    4- takıma deniz türüç öncesi çok transfer lazım. artık insanlar semih kaya, sabri sarıoğlu, selçuk inan, cavanda, yasin öztekin, eray işcan v.s. görmek istemiyor. en azından internette v.s. yazıp çizen, fikirleri faydalı olacak insanlar istemiyor.

    deniz türüç'ü ünal aysal iyi bir kadroya transfer etseydi ne olurdu?
    ünal aysal ve kurmayları çıkardı, 14 yerli oyuncumuzun da belirli seviyede olması lazım. deniz türüç bu ülkenin yükselen bir değeri, umarım takımımızda kalıcı olacaktır derdi. olması gereken bu zaten.

    bizim evimizin tepesinde çatı yok, biz iran halısı bakıyoruz.
    hoş mu bu? sorun ne deniz, ne x, ne y. yahu serdar gürler transferi bile doğru kadroda alkışlanır. senin bir kanadında bruma, bir kanadında sinan oynar örneğin. sinan'ın iyi bir hocayla topsuz oyunda daha aktif olduğunu varsayalım. 10 numaran da sneijder olur. kanatta bir de garry var. deniz türüç de 10 numarayı ve kanatları yedekler. serdar'ı da forvet-kanat rotasyonuna koyarsın. böyle karma bir rotasyonun olur, farklı tehditlerin olur, performans vermiş olan yerlilerin de olur.

    ama sen bruma'yı satıyorsun. orta sahanda selçuk inan var. stoperde semih var. bana diyorsun ki deniz türüç.
    olmaz o iş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın