resim
Necati Ateş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 1929
    meşhur x'e kızmayın onu oraya getirenlere kızın şeklinde savunulan eski futbolcumuz. gereksizin biriyle iki gün sonra sözleşme uzatıldığında da bu lafı sıkça duyacağız. ona kızmayın sözleşmeyi verene kızın. böyle böyle ne işe yaradığı belli olmayan tipler kulübü iyice vasıfsızlaştıracak. sabri futbolu bıraktıktan sonra kurtulacağımızı mı sanıyorsunuz mesela. aynı neco abisi gibi ona da bir yerlerde pozisyon yaratılacak. ondan sonra bana burada paragraflarca futbolda profesyonelleşmeden bahsediyorsunuz ama görüyorum ki hepsi boş. romantizm daha ağır basıyor belli ki.

    neco, sportif direktör yardımcısı unvanıyla işe başlasa aylık kemiksiz 30-40 bin lira canlısını alacak. peki karşılığında ne verecek? tugay kerimoğlu ile ilgili en ofsayt entrylerde bir yazım durur. 2010'dan beri beslediğimiz tugay galatasaray'a ne verdi diye sormuştum, yine sorayım. ne verdi mesela tugay bize? hagi'nin yardımcılığından tut altyapı sorumluluğuna kadar getirilmediği görev kalmadı peki ne yaptı? bir tane oyuncu mu yetiştirdi a takım için misal. yeni bir anlayış mı getirdi? uzun yıllar forma giydiği britanya ile kulübümüz arasında köprü vazifesi mi gördü? yok. anca 20 yıl önceki maçların romantizmi.

    kısacası tüm eski futbolcular gibi borç batağında olması muhtemel necati de canlısına bakacaktır. bunu yazmam terbiyesizlik yahut hainlik değil.

    son olarak ne olur bana şu futbolcu eskilerini övmeyin. en kralı bülent korkmaz bile galatasaray taraftarına kol çekmiş bir adam. istediğin kadar eksile şu fotoğraftaki ben değilim büyük kaptan bülent.

    http://3.bp.blogspot.com/...Kol+Ge%C3%A7irme.jpg

    (bkz: 30 ekim 2005 gençlerbirliği galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın