• 68
    eski sevgili, yeni sevgili, nutella ve lost odaklı olmadığı için zaman zaman insanları sıkabilecek sözlüktür. yapılması gereken, ihtiyaç duyulduğunda yazmaktır. hala anlaşılmayan nokta buranın bir forum, chat sitesi, blog yada başka bir şey olmadığıdır. burayı galatasarayla ilgili anılarımızı, düşüncelerimizi ve eleştirilerimizi yazacağımız bir yer olarak görmek en doğrusudur. hatta galatasaray dışında daha bir çok takım ve sporun bütün dallarından konulara ait başlıklar olduğu ve yenilerinin de açılmasında bir mani olmadığı düşünülürse, yazmak isteyenin her daim bir şeyler yazabileceği kuşkusuzdur. zira galatasaray sözlük "meşin yuvarlaktan" ibaret de değildir...

    internette çok vakit geçiren birisi olarak bazen çok az yazdığım da oluyor sözlüğe. ama bu ne benim için bir sorun ne de bir başkası için. canım istediği günler de bolca yazıyorum. başka yerde yazdıklarımı buraya taşıyorum bazen, bazen de burada yazdıklarımı blog forum vs. gibi yerlere taşıyorum. maksat kalıcı bir şeyler bırakmaya yardımcı olmak. bugün varız yarın yokuz. ancak galatasaray ismi taşıyan bir sözlük klonu bence varlığını sürdürmelidir.

    peşin not: yazarın ne sözlükte bir tanıdığı vardır, ne de sözlük sahibi yada kurucuları arasında... sıradan bir üye olarak fikirlerim bu yöndedir. şu durumdaki uygulamadan gayet memnunum ve sözlük sahiplerinin bu çizgiyi korumalarını istiyorum.

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın