resim
Necati Ateş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 1927
    ''belli ki yolsuz kalmış'' denilerek kendisine saygısızlık yapıldığını düşünüyorum. neden mi?

    necati ateş gerçekten çok büyük bir karakterdir. hani karıncayı yanlışlıkla ezdikten sonra böyle bir mutsuzlaşan masum, temiz insanlar vardır ya hah öyle.
    hiçbir zaman da mukaveleyi dert etmemiş, galatasaray'a kene gibi yapışmamıştır.
    gel dediklerinde gelmiş, git dediklerinde gitmiştir.
    ilk onbire giremeyeceğini anladıktan sonra aldığı paranın yarısına forma giyebileceği başka takımlara gitmiştir, başkaları gibi paramı alır yatarım dememiştir.

    şimdi bazıları gelmişler necati ateş'i yolsuz kalmış olmakla, paragözlülükle itham ediyorlar.
    el insaf yahu! bunca yıllar yılı galatasaray'dan tek kuruş haram para almamış adam şimdi mi yolmanın derdine düşecek.

    sportif direktör yardımcılığı meselesine dönersek, orada neco'nun suçu ne arkadaş! adam florya'nın kapısında üstüne benzin döküp beni sportif direktör yardımcısı yapmazsanız kendimi yakarım falan mı demiş?

    onu göreve getirme isteği içinde olanlara ateş püskürünüz. şunu da söyleyim necati ateş günümüzdeki futbol birikimi ile sportif direktör yardımcılığını hak etmemektedir.
    en azından hak ettiğini gösterecek bir belirtide bulunmamıştır. dolayısıyla ona bu görevi teklif etmek yanlıştır. yanlışı yapan bizzat
    dursun aydın özbek ve yönetimidir.

    necati ateş'e florya her daim açık ancak dursun özbek yönetimi döneminde görev alarak kendisi heba etmemesini diliyorum. elbet florya'ya tekrar dönecektir acele etmesine gerek yok. bu taraftar bu camia seni çok seviyor necati ateş. arkanda milyonların sevgisi var bırak uğraşma dursun çapsızıyla gözünü seveyim.

    25,10,77...

    güzel günler yaşatanlardan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın