resim
Serdar Gürler
Takım:Başakşehir
Mevki:Sol Kanat
Yaş:33
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 119
    hakkında söylenebilecek en doğru ve öz yorum herhalde vasat olacaktır.

    büyük kulüpler öyle her önüne geleni her istatistik kasanı radarına almadığı için büyük kulüptür. bu sezon +10 skor yapmış belki 200 tane futbolcu çıkmıştır.
    peki ya bunlardan kaçı üst liglerde oynuyor, kaçı elit seviyeyi hak ediyor?
    eski manchester united futbolcusu angelo henriquez mesela, adam 2014-2015 ve 2015-2016 sezonlarında toplam 40 gol 11 asist yapmıştı. bunu da uganda liginde falan değil avrupa'nın genç yetenek damarı hırvatistan'da yaptı ancak hiçbir baş ve baş altı kulüp angelo'ya deli saçması paralar önermedi, belki çoğunun radarına bile girmedi. farkında olmadıklarından mı? hayır. istatistiğin tek başına yetmeyeceğini bildiklerinden. mesela bu forvetin günümüzde piyasa değeri 3 milyon avro ve henüz 23 yaşında.

    gelelim serdar gürler'e.

    bunca sene allah'ın türkiye liginde bile büyük bir başarı yakalayamamış, gittiği tek büyük kulüp trabzonspor'dan kıçına teneke bağlanarak yollanmış, daha bir iki sezon önce elazığspor ile küme düşmüş bir futbolcuyu galatasaray'a yakışık görmüyorum.

    deniyor ki işte şu kadar gol atmış şu kadar asist yapmış. ee ne olmuş? ben futbola bakarım. kapalı savunmaya karşı bu adam yeterli gelecek mi?
    üstün çalım özellikleri mi var? hayır.

    ciğersiz bir kanat oyuncusu mu? hayır.

    uzaktan şut becerisi var mı? yok.

    saha içi akıl olarak dikkat çekici seviyede mi? hayır.

    pardon da bir senelik performansla büyük futbolcu olunuyorsa cem sultanlar, sercan yıldırımlar, makukulalar, mehmet batdallar falan hep büyük futbolcu.
    serdar gürler kadar bile oynayamayacak mı bizim altyapıdaki çocuklarımız. maliyet yok, masraf yok. bilakis kendi öz ürünün üretimin olmasından dolayı duyulacak haz var.
    yazık günah vasat futbolculara verilen milyon milyon paralara.

    biz, ucuz mal alacak kadar zengin değiliz.

    galatasaray tarihinin tüm transferlerini araştırsınlar. adım gibi eminim ki %80'i işe yaramamış futbolcular. bu zamana kadar o işe yaramazların yerine altyapıdan gençlerimiz
    şans bulsaydı hem 1 milyar dolar tasarruf eder hem de bir altyapı sistemi kurmuş olurduk.

    sorarım size, marek heinz ile bir altyapı oyuncusun vereceği katkılar ne kadar farklı olabilir?

    serdar gürler ile bir altyapı oyuncumuzun vereceği katkılar ne kadar faklı olabilir?

    ismael bouzid ile bir altyapı oyuncumuzun vereceği katkılar ne kadar farklı olabilir?

    işte tüm mesele bu. serdar gürler diyorlar, ne yapmış bugüne kadar da şanlı galatasaray formasını hak etmiş, ne yapmış yahu!
    akil düşünceye davet ediyorum tüm galatasaray camiasını...
App Store'dan indirin Google Play'den alın