resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 10727
    şahsım adına kendisinden nefret ettiren durum, temposunu kaybetmesi ya da iyice ağırlaşması değildir. top, bir takım arkadaşının ayağındayken rakibin arkasına saklanması, eğer kendini boşa çıkaracaksa da kendini geriye doğru atıp risksiz risksiz oynamasıdır. en çok sinirlendiren nokta da bunun hücuma çıkmamızın en büyük problemlerinden biri olduğunu bilecek kadar zeki bir oyuncu olması. adamın umrunda değil, takım iyi olmuş, kötü olmuş.. yeter ki beyefendi risk almasın taraftarın gözüne batmasın, sabaha kadar al gülüm ver gülüm. bir yerden sonra kendisi de haklı konuma geçti tabi, çünkü adam o kadar çok köreltti ki kendini, gerçekten eski selçuk gibi düşünmeye başladığı an kaybediyor topu.

    bir başka mesele de, hakemlerin bizi doğradığı hepimizin malumu. bu arkadaş kaptan olarak ne yapıyor bu sırada elini ağzına götürüp kılıbık kılıbık konuşmaktan başka?

    takımdaki ruhsuzluğun baş aktörüdür kendisi. geçmişteki hizmetlerine minnet duyduğumdan güzel bir şekilde ayrılmalıdır yollar kendisiyle. ama tabi hayal gibi bir şey.
App Store'dan indirin Google Play'den alın