resim
Yasin Öztekin
Takım:Bucaspor 1928
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 3207
    almanya'dan teklif olduğu iddia edilen futbolcu.

    size bu teklif hakkında çok aydınlatıcı bir anımı anlatıcam.

    bir süre almanya'da gießen'de yaşadım. 2. dünya savaşından önce çok güzel bir yermiş. savaşta bombalanmış ve yıkılmış. şehir dediğime bakmayın. almanya'da bir kaç istisna dışında hayat standardını yüksek tutmak için şehir nüfuslarının düşük olmasına gayret ediyorlar. burası da istanbul'un bakırköy'ü kadar bir yer. nüfusu 100.000'i geçmez. üniversite şehri. neyse savaş bitiyor ve almanya yeniden yapılanıyor. gießen de yeniden yapılanan yerler arasında. fakat o kadar kötü gerçekleştiriyorlar ki bu işi. çoğu yerde eski yapılar onarılırken burada onarılmıyor. tarihi doku bozuluyor. eskiden şehir lahn nehri'nin iki yakasına kurulmuşken aktif olarak şimdi bir yakasında. diğer tarafında tek tük yapılaşma var.

    velhasıl gießen akademik bir değere ulaşıyor. çevre mühendisliği ve şehircilikle ilgili bölümlerde ders olarak okutuluyor. yeniden yapılanırken her şeyin yanlış planlandığı yer olarak. evet negatif örnek öğrenciler için. neyleri yapmamalıyız dersi.

    yasin'e gelirsek. almanlar kendisini transfer etmek istiyorsa eğitim amaçlıdır. bir futbolcuda mental olarak her şey nasıl yanlış olur örneği. izletip izletip genç oyunculara bakın bunları yapmayın demek amaçlı.

    şaka mı amk bu? napıcak elin alman'ı yasin'i? 3. ligde bile oynatmazlar orada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın