• 12
    entryleri okudum, kimisi direkt ilker bey' i haklı bulurken kimisi de futbolculara hak vermiş. ben ise politik bir tutum gibi görünse de tam ortadayım. tekrarar dülşmemek adına keef nickli yazarımızın şu entrysinin altına imzamı attığımı belirterek başlayayım; #2171499

    bununla beraber -her ne kadar olayın aslını bilmesek de anlatılandan yola çıkarak- oyuncular da daha ılımlı olabilirlerdi belki. herkes baba olmak üzerinden gitmiş, çocuğum hayalleri kırılsa şunu yaparım bunu yaparım falan. çok açık söyleyeyim hiçbir şey yapamazsınız. zira yasin de baba. o da kendi çocuğunu öne sürerek bazı şeyleri meşrulaştırabilir o zaman. benim olaydan anladığım ilker bey' in 5 yaşındaki çocuğunu kullanarak futbolcularla tanışmaya çalışması. yoksa olması gereken çocuğun değil babanın gidip oğlum sizi çok seviyor müsait olursanız bir fotoğraf çektirmek istiyor demesiydi. buna karşılık oyuncular ''ne fotosu ya al çocuğunu da git'' deselerdi o zaman oyunculara yapılan tüm eleştirilere katılırdım ama podolski' nin anlattıklarını da düşününce sanki oyuncular daha haklı gibi bu olayda.

    hatta ben başka bir bakış açısı getireyim; adamın 5 yaşındaki oğlu oyuncuların masasına kadar gidebilmiş. bu bile o oyuncuların ''off imza mı, foto mu, lanet olsun çok ünlüyüm'' modunda olmadıklarının bir kanıtıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın