resim
Emre Mor
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:27
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 493
    emre mor'un b. dortmund'da olmadığı fikrine kesinlikle katılmıyorum. ne zaman şans verildi, kaç maç oynayabildi ki oldu mu olmadı mı görelim.

    önce şunu belirtelim, tabi ki emre mor henüz kapasitesinin yarısı ile oynuyor. ancak onu kapasitesine td ve takım çıkarır.

    hep aynı örnekleri veriyorum tekrar edeceğim. ronaldo manu'ya gittiğinde nasıl yemek yenir onu bile bilmiyordu. sir onu sıfırdan aldı ve iki yılda zirveye çıkardı. topla ne zaman adam geçecek, ne zaman pas verecek, ne zaman şut atacak, rakibi nasıl ters ayak üzerinde yakalayacak vs.

    yine bruma sezon başına göre bir gömlek yukarı çıktı ve giderek te yükseliyor. çünkü hız, çabukluk, çalım yeteneği süper. sadece gücünü ve yeteneklerini nasıl kullanacağını öğretmeniz gerekiyor. iyi bir teknik direktörün elinde henri olur hiç şüphem yoktur.

    emre mor için de aynı şeyler geçerli. tıpkı bruma gibi hız, çabukluk ve çalım yeteneği süper. öğrenmesi gereken iki-üç şey var. şu anda bile fatih terim'in elinde maçın kaderini değiltirebilecek seviyede. yeteneklerini kullanmayı öğrenirse -ki öğrenebilir- bütün dünya emre mor adını ezberler. hiç kuşkum yoktur.

    bruma için de aynı eleştirileri getirip 5 m € 'ya satarsak ne ala diyen arkadaşlarımız çok fazlaydı. benim gibi bruma'daki cevheri görüp asla satılmamalı diyenler ise azınlıktı. bakıyorum şu anda da aynı ayrım emre mor için geçerli.

    zaman kimi haklı çıkardı görüyorsunuz. 14,5'a satıldı diyorlar. yazık eğer doğruysa. bruma şu anda en az 20 m €'luk futbolcu. iki yıl içinde en büyüklerin radarına girecek ve çok büyük rakamlardan bahsedilecek. ancak bizim yönetimin vizyonu mahalle bakkalı seviyesinde olduğundan anlamıyorlar. anlamadıkları için de gözleri kapalı hamleler yapıyorlar.

    bruma elden kaçacak gibi. tabi galatasaray adına üzgünüm. bruma'nın yöneticisi ben olsaydım ona çoktan 5 yıllık sözleşmeyi imzalatmıştım. geriye sadece avrupa arenesında kantara çıkacağı bir sezon kalırdı ki o da bu sezon tamamdı. ama olmayacak gibi. ne yapabilirim ben sadece yazabiliyorum.

    nereden geldik buralara; evet emre mor. aynı kaderi paylaşıyor bruma ile. yönetici olsam bugün dortmund'a özel uçak kaldırır dortmund'u ikna ederdim. geriye sadece riva'ya gidip emre'ye hoşgeldin demek kalırdı.

    dua ediyorum allah galatasaray'a harika yöneticiler nasip etsin diye. amin...
App Store'dan indirin Google Play'den alın