• 21
    takım açısından dezavantajları olsa da (sakatlık riski, sıcaklar, yıpranma, vs..) `2017 - 2018 futbol sezonu` özelinde bazı avantajları olan durumdur..

    önümüzdeki sezondan sportif açıdan tek beklentim transfer sezonunda para harcanmamasıdır. hiç kendimi germiyorum, şampiyonluk da yok, avrupa kupası filan da yok gelecek sezon. yanılmayı ister miyim? hem de çok; lakin yönetim nasılsa `florya` öyledir, dolayısıyla hayal görmeyelim derim..

    ok sportif olarak bir beklentim yoksa avantaj diye gördüğüm nedir peki? herşeyden önce maç günü bizim evde baba-oğul günüdür, maç saat kaçta olursa olsun en geç 11:00 gibi çıkarız, gece yarısı döneriz; istisnasız enfes zamanlar geçirmişizdir, bunlar çoğalacak..

    ikincisi, böyle sezonlarda stada gelenler artık mazoşist mi çilekeş mi fedakar mı bilmem ve kimseyi kırmak da istemem açıkçası, ama gene de daha bir başka oluyor. maç başlamadan önce gözgöze geliyoruz bazen, puan kaybedeceğimizin kesin olduğunda anlaşıyoruz, başlıyor, kaybediyoruz, çıkışta tekrar rastlaştığımızda acı acı tebessüm ediyoruz.. tribünden edindiğim bütün dostlarımı kötü sezonlarımızda edindim..

    ne yapalım her şerde bir hayır arayacağız (bkz: pollyanna taraftar)
App Store'dan indirin Google Play'den alın