resim
Emre Mor
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:26
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 492
    hep yazıyorum şu anki kafasıyla hiçbirşey olamaz ki bvb de oynamama sebebi kafa yapısı. yok gençmiş filan diye zannedenler varsa kadroya baksınlar. kendini gittiğinden beri hiç geliştirmede hep aynı oynuyor. kaldı ki geliştirmemesinin yanında oyun görüşü, topsuz alan bilgisi, top isteme becerisi gibi alanlarda geriye gitti. milli takımda sadece izleyenler über oyuncu gibi görüyor nedeni sistem olmayınca ver topu kaybederse canı saolsun mantığı.

    kendisinin oyun görüşü rezalet, bu kendine güvenden kaynaklı bir sorun aslında. muazzam bir atakta 3 kişinin arasına girebilir veya pas atması gereken yerlerde inanılmaz saçma kararlar verebiliyor ki çoğunluk bu. genç gelişir diyebilirsiniz ama gelişmek için çabalayan gelişir. topsuz alan dedim nerede duracağını bilmiyorum. daha 10 numara veya kanat mı o bile belirsiz. çünkü 10 numara için yeterli aklı yok. kanat içinse çok çabuk yere düşüyor çalım yeteneği muazzam ama oyun görüşü 0 olduğu için sadece kanattan içeri girmeyi deniyor ki açık alan olursa dar alanda baskıda yıkılıyor. bak bu dediğimi milli maç izleyenler görmüştür. top isteme becerisi konusu daha muazzam. orta saha topu getiriyor playmaker olarak atak olgun herkes açılmış playmaker'ın önünde koşu alanı ve pas vericek açıkta boşa kaçabilecek bir dünya oyuncu. emre mor denilen arkadaş gidip bu playmakerın ağzının dibine girip top istiyor yada gidip 2 tane kule defansın tam ortasında durup bana at diye dövünüyor. bunu yapınca takım hücumunun anası ağlıyor. 2kule arasında top alınca eziyor topu %100. playmaker'dan topu alınca ise oyun görüşü olmadığı için dikine çalıma gitmeye çalışıyor.

    hatırlarsınız tsubasada sahneler vardır özellikle oyunda. gölge şeklinde 5 adam olur ve tsubasa ile bunların üstüne gidersiniz. işte tsubasa iseniz geçersiniz emre morsanız arada sıkışır top kaybeder, yerde hakeme dilenirsiniz ve atağın anasını bellersiniz. genç gelişir diye düşünürsünüz ancak gram ilerlemiyor. oynamıyor diye değil oynadığı zamanlar bunları üst üste 20 kere yaptı diye oynamıyor zaten.

    bakın plusic örneği var bvb de. emre'den daha küçük ama çocuk gerçekten oynuyor. işin ilginci sürekli gelişiyor. emre oynadığı dönemde gram ilerlemedi hep aynı emre. bu yüzden artık oynatmıyorlar. neyse türkiye ye gelince anlarsınız demek istediklerimi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın