resim
Emre Mor
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:27
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 491
    emre mor hiçbir zaman ortalama bir futbolcu olmayacak kanımca. ya 10 üzerinden 7 ve üstü ya da adı tamamen silinecek bir futbolcu olacak. elbette ben isterim ki müthiş bir futbolcu olsun. hiç sevmediğim tarzda bir futbolcu olmasına rağmen türk milli takımına heyecan katıyor olması bile emre moru sevmem için yeterli. yalnız bu çocuk pek laftan anlayan birine benzemiyor. hiç yerini bilmiyor,topu ayağına alınca adeta içine şeytan kaçıyor. illa ben gol atıcam asisti ben yapıcam diye düşünerek ezmiyor bence topları. kötü niyetli olduğunu düşnmüyorum yalnız futbol tutkusundan sanıyorum kendini acayip kaptırıyor.
    fenere giderse neler olacağını görürüz ama ben bir galatasaraylı olarak valbuena transferinden daha çok çekinirim. üstelik kiralık bir emre mor da hiç tahammül edilecek gibi bir futbolcu olmaz. devamlı kendi oynamak isteyecektir. belki bu sene fenerde olsaydı babasının çiftliği gibi koştururdu hem de herkes de mutlu olurdu bu durumdan. elbette bu transferin gerçekleşme ihtimali epey az. bence psg ya alacak ya kiralayacak bu arkadaşı.
    garipsediğim bir diğer şey de galatasaray sözlük yazarlarının emre mor üzerinden kutuplaşması. işte ben burdayımlar,bu çocuğa kefilimler ya da işte şöyle fiyasko olcak böyle balon diye yorum yapanları da anlayamıyorum. emre mor kendisi üzerinden böyle bir tartışma yaşandığını duysa heralde hiçbir anlam veremezdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın