resim
Yasin Öztekin
Takım:Bucaspor 1928
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 3197
    yasin bence de defolsun gitsin ama seneye yerli oyuncu olarak kimi oynatacağız onu da bir düşünmek gerekiyor. anasını sattığımın yerinde 18 kişilik kadroya minimum 7 yerli alma mecburiyeti var.

    yasin'i yollayıp serdar gürler'i veya deniz türüç'ü aldık diyelim. bir posta transfer döneminde, bir posta da ilk devre performansı için sövülecek. anadolu takımından gelen hücum oyuncusu büyük takımda ilk birkaç ay muhakkak adaptasyon problemi yaşar, bir önceki sezon 30 gol atan burak bile ilk üç ayında avare gibi gezmişti hatırlarsanız. kontratak oynamaya alışmış kanat oyuncusunun galatasaray'daki pas oyununa ve markaj altında oynamaya adapte olması illa ki bir süre alacak. bu süre boyunca oyuncunun küfür yemeyen aile ferdi kalmayacak, her gün binlerce insandan beddua alacak. bu fırtınadan sağ salim çıkarsa belki bir şeyler oynamaya başlayabilir.

    şu an gelir gelmez yasin'i kesebilecek çok az yerli kanat oyuncusu var, onları da alamayız zaten. "kanatta yerli oyuncu oynatmasak da olur, yerlileri başka mevkide oynatarak 7 oyuncuyu tamamlarız" diyorsanız da elimiz mahkum semih'e selçuk'a ahmet'e falan kalıyoruz işte.

    bu sezon hiçbir yere gitmez yasin. zaten yerli rotasyonu bu haldeyken de gitmemeli, zamlı sözleşme vermesinler yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın