resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 13446
    biraz futboldan anlayan insan galatasaray maçlarını izlediğinde kendisinin bu takımın özellikle bu sezon için her şeyi olduğunu anlar. fazla kilolarını, top rakipteyken mücadeleci olmamasını ve ücretini eleştirebilirsiniz ancak takıma katkı sağlamıyor demek apaçık körlük, futbol cahilliğidir. skora etki eden istatistiklerine girmiyorum hiç. bu adamın tehlikeli atak başlatıcı, asist asisti, asist asisti asisti, kısaca hücum ederken oyun kurma beceresi ve zekası olmasaydı galatasaray bu sene küme düşme hattının bir tık üzerinde olabilirdi ancak.

    jor beyi tepkileri üzerlerinden çekmek için piç eden yönetim olmasaydı şu an gs en kötü 2. idi ligde. çünkü jor iyi hücum eden bir takım kurmayı başardı, topa sahip olup rakip sahada bol pas oyununu wesley'inin üzerine kurarak yarışta kalabildi. sol kanattan başlayan buruma, carole-linnes, forvet paşa ya da selçuk beyin keyfi gelirse katıldığı, pas organizasyonlarını, adam kaçırmayı, bitirici asist asistlerini wesley nasıl koordine ediyor açın bir bakın. bu sezon atıığımız gollerin çoğunluğu böyle gelişti. sağ kanatta yasini sevmem ama çalışkan ve katkı verici oyunu, arkasında yine sevmediğim sabrinin hırsı gollerin diğer bir bölümünü oluşturdu. ortadan yararak gol aramak hem selçuk varken imkansız hem de kadronun kanat oyununu oynamaya daha müsait olmasından dolayı zordur.

    bu adamın yaptığı asistlerin piç edilmesi önemli değil, bu adamın tehlikeli atak başlatıcı paslarının piç edilmesi asıl önemli olan. wesley'nin ilk pasından üç dört top sonrası gol olabilecek pozisyon, 2. 3. topta yitip gidiyor. kanımca kadroda bulunmasının en kötü özelliği kadroyu kendisinin üzerine kurmanız gerekmesidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın