• 4
    buraya igor tudor veya hagi'yi örnek göstermek yanlış olur çünkü bu iki teknik adam da yıldızların diğer futbolculara örnek olarak kaytarmadan çalışmasını istiyor.

    iki senedir göbekli gezen sneijder'e kilo verdirmek, savunmaya yardım etmeyen ve genç yaşında laubali davranan bruma'ya cıvımaması yönünde mesaj vermek yürek ister.

    mağlubiyet sonrası gevşek gevşek gülen ve otobüste sakız çiğneyen misimoviç'e küsküyü vermek gereklidir.

    bu adamlara yıldız futbolcu istemiyor diyemezsiniz, gülerler.

    bu hususta dikkat edilmesi gereken iki şey vardır. oyuncuları uyarırken yönetim tamamen arkanızda olmalı ve iş çevirmemelidir yoksa hiçbir işe yaramaz. diğer olay ise oyunculara gereğinden fazla da baskı yapmamaktır.

    şenol güneş istese quaresma'nın biletini elli kere kesmişti, melo riera'yı tokat manyağı yaptığında fatih terim elli kere şutlardı takımdan. ama ne olurdu, koca bir hiç.

    tudor'un zayıf yönleri vardır elbet ama bu yönde biraz zamana ihtiyacı var. hele de takımın gevşekliği gün gibi ortada iken...

    ama bakıyoruz ki yönetim çaktırmadan yeni teknik direktör peşinde koşmaya çalışıyor. bu iş böyle yürümez, ben seneye yine kuyu şov bekliyorum. 6. haftada götüne tekmeyi yiyecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın