resim
Hirving Rodrigo Lozano Bahena
Takım:PSV Eindhoven
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.75
Uyruk:Meksika
  • 20
    neden biz böyle oyuncular alamayız sorusunun cevabıdır kendisi. çünkü bu çapta bir oyuncu için 15-20 milyon € veremeyiz biz. hiçbir oyuncu için veremeyiz de genç ve ne olacağı belli olmayan bir futbolcu için hiç veremeyiz. bu paranın altına da satmaz takımları. epl'de en alt gelir düzeyindeki takım bile bu parayı verip bu tip oyuncuyu alabilir ama.

    işte bu yüzden genç oyuncu bizim için risk. zira düşük maliyetle alacağımız genç oyuncunun patlama olasılığı 1/10 gibi bir şey olacak. daha da az belki.

    o yüzden bizim yapmamız gereken 27-32 yaş arasında kendisini ispatlamış, ne vereceği aşağı yukarı belli olan, büyük liglerde orta sıranın üstü takımlarda oynamış, ancak düşüşe geçmiş ve bir çıkış arayan futbolcular bulmaktır. böyle oyuncuları aldığımızda büyük çoğunlukla iyi sonuçlar aldık. tek nefeste aşağıdakileri sayabilirim:

    hagi
    popescu
    baros
    kewell
    keita
    sneijder
    elmander
    ujfalusi
    eboue
    podolski

    yani bu tip adamlar hemen her zaman iş yapar. elbette hep 32 yaşında adam alalım demiyorum. ama bizim yaş bandımız 27-32 olmalı. çok büyük bir fırsat çıkarsa altına bakarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın